
دارن وایت کلانتر منطقه نوداوی ازتوابع ایالت میسوری آمریکا روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: روز دوشنبه کودک 9 ماهه ساکن شهر کوچک المو ساعاتی بعد از اصابت گلوله ای که توسط برادر 5 ساله وی شلیک شده بود دریکی از بیمارستان های کانزاس سیتی در این ایالت جان خود را از دست داده است.
به گفته وی این کودک پنج ساله هنگام بازی به یک اسلحه مگنوم کالیبر 22 که به پدر بزرگ او تعلق داشته و در کشوی تختخواب نگهداری می شده برخورد کرده و مشغول بازی با آن شده است.
وایت احتمال عمدی بودن این حادثه را رد کرده وگفته است گلوله ای که به طور غیرعمدی از اسلحه شلیک شده تصادفا به برادر 9 ماهه این کودک اصابت کرده و موجب مرگ وی شده است.
المو شهرک روستایی کوچکی است که در 200 کیلومتری شهر کانزاس سیتی در ایالت میسوری آمریکا واقع است.
{$convert_old_media}
رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیسجمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاهها هرچهسریعتر تسویه شود
جمالیان در گفتوگو با جامجم آنلاین:
مهدی پاشازاده: من غر زدن مربیان را دوست ندارم
گفتوگوی جام جم با مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران